Oferta

Zapytaj o cennik: folwark@folwark.pl

FRA ALZ 003. Pinot Gris 2011 Réserve Demi-Sec

REGION: Alzacja
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: półwytrawne

Wino francuskie, białe, półwytrawne, produkowane i butelkowane w Alzacji przez Cave Vinicole a Hunawihr. 100% Pinot Gris. Kolor jasnożółty. Aromat świeży, ale i złożony. Wyczuwalne gruszki i świeże morele oraz dym. W smaku przyjemne, półwytrawne, koniec długi i elegancki z posmakiem dymu, moreli i karmelu harmonizuje z aromatem aromatem. Szczególnie polecane do dań kuchni chińskiej, przekąsek, białych mięs (zwłaszcza drobiu) i niektórych serów oraz jako delikatny aperitif. Najlepsze w temperaturze 8-10ºC.

FRA ALZ 005. Gewurztraminer Médaille d’Or Paris Demi-Sec 2009

REGION: Alzacja
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: półwytrawne

Wino francuskie, białe, półwytrawne, produkowane i butelkowane w Alzacji przez Cave Vinicole a Hunawihr. 100% Gewurztraminer. Kolor słomkowożółty ze złotymi refleksami. Aromat świeży, ale i złożony – głownie migdałów i róż oraz świeżych winogron. W smaku świetnie zbilansowane, delikatna nuta słodyczy współgra z przyprawami np. pieprzem. Świetnej klasy wino. Szczególnie polecane do dań kuchni chińskiej, przekąsek, niektórych serów i jako delikatny aperitif. Najlepsze w temperaturze 8-10ºC.

NAGRODY:
Złoty medal na Targach Wina w Paryżu.

FRA ALZ 006. Riesling Grand Cru Rosacker 2012 Sec

REGION: Alzacja
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, białe, wytrawne, produkowane i butelkowane w Alzacji przez Cave Vinicole a Hunawihr, w 100% ze szczepu Riesling. Wino klasy Gran Cru. Kolor słomkowożółty ze srebrnymi refleksami. Aromat świeży i złożony – wyczuwalne gruszki i limonki z lekką nutą mineralną pod koniec. W smaku świeże i złożone , odnajdujemy te same nuty co w aromacie. Przykład doskonałej jakości wytrawnego alzackiego Rieslinga wysokiej klasy. Szczególnie polecane do ryb i białych mięs. Najlepsze w temperaturze 8-10ºC. Potencjał starzenia – można je przechowywać do 10 lat.

FRA ALZ 007. Gewurztraminer Grand Cru Froehn 2016

REGION: Alzacja
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: półsłodkie

Wino francuskie, białe, półsłodkie (37 g cukru/ litr), produkowane i butelkowane w Alzacji przez Cave Vinicole a Hunawihr. 100% Gewurztraminer. Wino klasy Gran Cru. Kolor słomkowożółty ze złotymi refleksami. Aromat bardzo złożony – w miarę jak wino się otwiera wyczuwamy kolejno: morele. liczi, w końcu miód i dżem pomarańczowy. W smaku pełne i złożone – dominują morele, a delikatna nuta słodyczy świetnie współgra ze świeżością. Świetnej klasy wino. Szczególnie polecane do dań kuchni chińskiej, przekąsek, niektórych serów i jako przyjemny aperitif. Najlepsze w temperaturze 8-10ºC. Potencjał starzenia – można je przechowywać do 10 lat.

FRA ALZ 008. Pinot Gris Grand Cru Froehn 2008 Médaille d’Or Strasburg, Doux*

REGION: Alzacja
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: słodkie

Wino francuskie, białe, słodkie, produkowane i butelkowane w Alzacji przez Cave Vinicole a Hunawihr. 100% Pinot Gris. Wino klasy Gran Cru. Kolor słomkowożółty ze złotymi refleksami. Aromat delikatny, ale i złożony. Wyczuwalna pigwa i świeże morele, a pod koniec także miód. W smaku półsłodkie głębokie i złożone – świetna równowaga między słodyczą i świeżością – z dominacją konfitury z pigwy. Szczególnie polecane do przyrządzonych na słodko mięs, niektórych serów, deserów oraz jako świetny, półsłodki i delikatny aperitif. Najlepsze w temperaturze 8-10ºC. Potencjał starzenia – można je przechowywać do 10 lat.

 

 

FRA BUR 012. Corton Charlemagne 2001 Blanc

REGION: Burgundia
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

FRA BUR 014. Domaine De La Mandeliere Chablis 2015

REGION: Chablis
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, białe, wytrawne, produkowane i butelkowane we Francji, w Domaine de Mandeliere przez niezależnego producenta Vignoble Nicolle Laroche. 100% Chardonnay. Kolor jasnożółty. Aromat delikatny, świeży, kwiatowo-owocowy. Smak świeży, orzeźwiający, o nieco metalicznym, mineralnym posmaku. Doskonałe do wszystkich przekąsek, sałat, owoców morza i białych mięs. Polecane też jako delikatny aperitif. Najlepsze w temperaturze 11-13ºC.

FRA BUR 015. Domaine De La Mandeliere Chablis 1er Cru 2008

REGION: Chablis
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, białe, wytrawne, produkowane i butelkowane we Francji, w Domaine de Mandeliere przez niezależnego producenta Vignoble Nicolle Laroche. Jedno z najbardziej znanych białych win świata w świetnym wydaniu, klasy 1-er Cru. Monts de Milieu uważane jest za jedno z najlepszych 1-r Cru z 29 obecnie istniejących. 100% Chardonnay. Kolor jasnożółty z zielonkawymi przebłyskami. Aromat delikatny, świeży, kwiatowy – głównie kwitnących akacji. Smak pełny, bogaty, ale zarazem delikatny, o nieco metalicznym mineralnym posmaku. Doskonałe do wszystkich przekąsek, sałat, owoców morza i białych mięs. Polecane też jako świetnej klasy aperitif. Najlepsze w temperaturze 11-13ºC. Można je przechowywać do 8 lat.

FRA BUR 017. Les Terres Rouge, Macon Rouge 2012

REGION: Burgundia
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, czerwone, wytrawne z z południowej części Burgundii, w środkowo-wschodniej Francji. Produkowane ze szczepu Gamay z dodatkiem soku z białych winogron. Barwa dosyć jasna, rubinowoczerwona. Przyjemny świeży, owocowy aromat, głownie wiśni. Smak przyjemny i owocowy, wino łatwe do picia. Najlepiej podawać w temperaturze 12-14ºC do wędlin, potraw z grilla, mięs, pieczonego drobiu, pizzy, makaronów i serów. Potencjał starzenia – wino do natychmiastowego spożycia, można je przechowywać maksymalnie 5 lat.

FRA BUR 018. Bourgogne Rouge Passetoutgrain 2008

REGION: Burgundia
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, czerwone, wytrawne z Burgundii, w środkowo-wschodniej Francji. Produkowane w 2/3 ze szczepu Gamay, w 1/3 ze szczepu Pinot Noir. Barwa dosyć jasna, rubinowoczerwona. Przyjemny świeży, owocowy aromat, głównie wiśni oraz lekkie nuty runa leśnego. Smak przyjemny i owocowy, lekko wytrawny. Najlepiej podawać w temperaturze 12-14ºC. do wędlin, potraw z grilla, mięs, pieczonego drobiu, pizzy, makaronów, serów a nawet niektórych zup mięsnych.

FRA BUR 019. Les Ancolies 2012, Le Macon Villages Blanc

REGION: Burgundia
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, białe, wytrawne, z południowej części Burgundii, w środkowo-wschodniej Francji. Produkowane w 100% ze szczepu Chardonnay. Kolor jasnożółty z zielonymi refleksami. Aromat, przyjemny, owocowo-roślinny. W smaku odświeżające, z dobrą równowaga pomiędzy wytrawnością i kwasowością. Najlepsze w temperaturze 10-12ºC. do ryb, przekąsek, sałat, owoców morza, białych mięs i serów (zwłaszcza kozich). Polecane też jako delikatny, przyjemny aperitif.

FRA BUR 020. Bourgogne Chardonnay 2013 Blanc

REGION: Burgundia
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, białe, wytrawne, z Burgundii, w środkowo-wschodniej Francji. Produkowane w 100% ze szczepu Chardonnay. Kolor jasnożółty z zielonymi refleksami. Aromat, przyjemny, owoców i roślin takich jak akacja i głóg. W smaku odświeżające, z dobrą równowaga pomiędzy wytrawnością i kwasowością. Najlepsze w temperaturze 11-13ºC. do ryb, przekąsek, sałat, owoców morza, białych mięs i serów (zwłaszcza kozich). Polecane też jako delikatny aperitif.

FRA BUR 021. Bourgogne Chardonnay 2010 « Vinifié En Fût » Burgundia d'Or, Blanc

REGION: Burgundia
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, białe, wytrawne, z Burgundii, w środkowo-wschodniej Francji. Produkowane w 100% ze szczepu Chardonnay. Doskonały przykład tego jak powinien smakować bardzo dobrej klasy biały Burgund. Kolor jasnożółty z zielonymi refleksami. Aromat mocny, bardzo przyjemny owocowo-roślinny. W smaku odświeżające, z dobrą równowaga pomiędzy wytrawnością i kwasowością. Starzenie w beczkach dębowych nadaje mu niezwykłą krągłość i złożoność. Najlepsze w temperaturze 11-13ºC. do ryb, przekąsek, sałat, owoców morza, białych mięs i serów (zwłaszcza kozich). Polecane też jako delikatny aperitif.

NAGRODY:
Złoty medal na targach wina Burgondia d’Or 2009.

FRA BUR 022. Bourgogne Rouge Pinot Noir Montvallon 2013

REGION: Burgundia
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, czerwone, wytrawne z Burgundii, w środkowo-wschodniej Francji. Produkowane w 100% ze szczepu Pinot Noir. Barwa dosyć jasna, rubinowoczerwona, a po kilku latach w butelce nabiera charakterystycznego, lekko pomarańczowego odcienia. Przyjemny świeży, owocowy aromat, głównie wiśni. Smak przyjemny i owocowy, taniny miękkie i dosyć delikatne. Najlepiej podawać w temperaturze 12-14ºC. do wędlin, potraw z grilla, mięs, pieczonego drobiu, pizzy, makaronów i serów.Potencjał starzenia – wino do natychmiastowego spożycia, można je przechowywać maksymalnie 5 lat.

FRA BX 004. Château Haut Laulion 2010 Bordeaux Blanc Sec

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Producent: Mr Cardarelli - butelkowane w chateau. Wino białe, wytrawne. Produkowane w 80% ze szczepu Sauvignon, 20% ze szczepu Semillon. Zawartość alkoholu 12%. Doskonałe, klasyczne białe Bordeaux.. Barwa jasnożółta. Aromat owoców i cytrusów. W smak świeże, orzeźwiające, dobrze wyważone. Najlepiej pić w temperaturze 10-12 stopni, do przystawek, zakąsek, ryb, małży, skorupiaków i innych owoców morza. Może być również pite jako przyjemny, lekki aperitif, także z cassisem.

FRA BX 005. Château La Borne 2013 Bordeaux Blanc Sec

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Producent: Mr Cardarelli – butelkowane w chateau. Wino białe, wytrawne. Produkowane w 80% ze szczepu Sauvignon, 20% ze szczepu Semillon. Zawartość alkoholu 12%. Doskonałe, klasyczne białe Bordeaux. Barwa jasnożółta. Aromat owoców i cytrusów. W smak świeże, orzeźwiające, dobrze wyważone. Najlepiej pić w temperaturze 10-12 stopni, do przystawek, zakąsek, ryb, małży, skorupiaków i innych owoców morza. Może być również pite jako przyjemny, lekki aperitif, także z cassisem.

FRA BX 006. Château Lieumenant 2012 Bordeaux Blanc Sec

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Producent: Mr Cardarelli – butelkowane w chateau. Wino białe, wytrawne. Produkowane w 80% ze szczepu Sauvignon, 20% ze szczepu Semillon. Zawartość alkoholu 12%. Doskonałe, klasyczne białe Bordeaux. Barwa jasnożółta. Aromat owoców i cytrusów. W smak świeże, orzeźwiające, dobrze wyważone. Najlepiej pić w temperaturze 10-12 stopni, do przystawek, zakąsek, ryb, małży, skorupiaków i innych owoców morza. Może być również pite jako przyjemny, lekki aperitif, także z cassisem.

FRA BX 009. Château Lieumenant 2006 Bordeaux Rose

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: różowe
RODZAJ: wytrawne

Producent: Mr Cardarelli - butelkowane w chateau. Lekkie, różowe Bordeaux. Produkowane w 25% ze szczepu Cabernet Sauvignon, 25% ze szczepu Cabernet Franc i 50% ze szczepu Merlot. Barwa jasnoróżowa. Aromat czerwonych owoców – głównie malin i truskawek. W ustach świeże, przyjemnie orzeźwiające. Najlepiej pić schłodzone do temperatury 10-12 stopni, do wędlin, grillowanych ryb, młodych serów. Może być też pite jako przyjemny, lekki aperitif – zwłaszcza w upalne dni.

FRA BX 012. Château Lieumenant 2015 Bordeaux Superieur Rouge

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne


Wino francuskie czerwone, wytrawne z Bordeaux wyprodukowane ze szczepów Cabernet Sauvingnon (70%) i Merlot (30%). Głęboki wiśniowy kolor, aromat czerwonych owoców i czereśni, smak pełny i zrównoważony.  Przyjemny i ekspresyjny finisz z utrzymującymi się nutami owocowymi. Polecane w temperaturze 17-18 stopni do mięsnych dań na ostro, drobiu, grillowanych warzyw i dojrzewających serów. 

FRA BX 021. Les Portes De Bordeaux 2011

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Producent: Madame Sauterelle-butelkowane w chateau. Produkowane w 80% ze szczepu Merlot, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc. Mimo prostej apelacji Bordeaux Superieur wino posiada wszystkie zalety win klasy „Cru”. Otrzymało 83 punktów od magazynu „Wino”. Piękna czerwona barwa. Aromat wanilii, charakterystycznym dla win dojrzewających w dębowych beczkach harmonizuje z wyraźnie wyczuwalną czarną porzeczką. Długie, dobrze zrównoważone. Najlepiej podawać w temperaturze 17-18 stopni do mięs i serów.

FRA BX 059. Château Labadie 2014 Medaille d‘Or, Medoc Cru Bourgeois

REGION: Medoc (Bordeaux)
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, czerwone wytrawne – butelkowane w chateau. Bardzo wysokiej klasy wino z Medoc, oznaczone Cru Bourgeois, odpowiednikiem Grand Cru stosowanym w tym regionie. Produkowane w 50% ze szczepu Merlot, 42% Cabernet Sauvignon, 4% Petit Verdot i 4% Cabernet Franc. Starzone w dębowych beczkach przez 18 miesięcy. Bogate wino z dobrą strukturą, piękny czerwono-purpurowy kolor, przyjemny bukiet. Głównie cenione ze względu na nadzwyczajną finezyjność, a zarazem owocowość i wyjątkową długość. Dostatecznie stare by nabrało idealnej łagodności. Najlepiej podawać w temperaturze 17-18 ºC, do mięs i serów. Można je przechowywać do 20 lat.

NAGRODY:
TRZY GWIAZDKI DECANTER,
ZŁOTY MEDAL NA TARGACH WINA CONCOURS VINALIES INTERNATIONALES,
SREBRNY MEDAL NA TARGACH WINA CONCOURS DES GRANDS VINS DE FRANCE IN MÂCON

FRA BX 105. Château Les Jardins De La Houssaye 2007

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino czerwone, francuskie, wytrawne, butelkowane w chateau. Produkowane w 80% ze szczepu Merlot, 20% Cabernet Sauvignon. Dobrej jakości wino z Bordeaux. Merlot zapewnia mu owocowość i krągłość, zaś Cabernet Sauvignon przyjemny bukiet. Wino o pięknej czerwonej barwie i dobrej strukturze. W smaku wyczuwalne delikatne taniny. Najlepiej podawać w temp.16-18ºC, do mięs i serów, ale także do niektórych deserów - zwłaszcza czekoladowych.

FRA BX 110. Chateau Vieux Moulin de Roques 2006

REGION: Saint-Emilion (Bordeaux)
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino czerwone, francuskie, wytrawne, butelkowane w chateau. Produkowane w 66% ze szczepu Merlot, 34% Cabernet Franc. Piękny rubinowy kolor, wyjątkowo intensywny. Dominuje bukiet ciemnych dojrzałych owoców, pestek, ale ma też nuty kwiatowe – głównie fiołków. W smaku przyjemne, wyczuwamy lekkie, krągłe taniny. Nadaje się zarówno do natychmiastowego picia, jak i do dłuższego przechowywania. Najlepiej podawać w temperaturze 16-18º, do wędlin, pizzy, mięs i serów.

FRA BX 121. Château Guerin Bellevue 2006

REGION: Saint-Emilion (Bordeaux)
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, czerwone, wytrawne z regionu Bordeaux. Producent: Bernard Augereau. Produkowane w 70% ze szczepu Merlot, 20% Cabernet Sauvignon i 10% Cabernet Franc. Eleganckie, przyjemne wino, dobrze zharmonizowane. Piękny czerwonopurpurowy kolor, przyjemny bukiet. Najlepiej podawać w temperaturze 17-18ºC. Szczególnie polecane do mięs i serów, ale także do niezbyt słodkich deserów czekoladowych. Wino w idealnym momencie do spożycia

FRA BX 125. Château Fleur de Roche 2008

REGION: Saint-Emilion (Bordeaux)
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, czerwone, wytrawne z regionu Bordeaux – butelkowane w posiadłości. Produkowane w 75% ze szczepu Merlot, 10% Cabernet Sauvignon i 15% Cabernet Franc. Eleganckie, przyjemne wino, dobrze zharmonizowane. Piękny czerwonopurpurowy kolor, przyjemny, dyskretny bukiet dojrzałych owoców i przypraw. W smaku bogate, z dobrą strukturą – przeważają dosyć delikatne taniny i owoce, z lekka nutą przypraw. Najlepiej podawać w temperaturze 17-18ºC. Szczególnie polecane do mięs i serów. Wino w idealnym momencie do spożycia.

FRA BX 128. Château Pertignas 2009 Bordeaux Superieur Rouge

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, czerwone, wytrawne z regionu Bordeaux. Produkowane w 90% ze szczepu Merlot, 10% Cabernet Sauvignon. Świetnej jakości wino z Bordeaux, o podwyższonej apelacji « Superieur » posiada wszystkie zalety win z tego regionu. Piękna czerwona barwa. Aromat przypraw, głównie zielonego pieprzu, harmonizuje z wyraźnie wyczuwalną czarną porzeczką. W smaku długie i dobrze zrównoważone, dominują przyprawy i taniny. Najlepiej podawać w temp.17-18º, do mięs, wędlin i serów.

FRA BX 130. Château Les Plainiers 2012

REGION: Loupiac (Bordeaux)
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: półsłodkie

Wino francuskie z regionu Bordeaux, białe, półsłodkie. Producent: Christian Barrere – butelkowane w château. Produkowane w 75% ze szczepu Semillon, 15% ze szczepu Sauvignon, 10% Muscadelle. Sposób produkcji win w tym rejonie jest identyczny jak w Sauternes – dzięki szlachetnej pleśni Botrytis cinerea uzyskuje się podwyższenie stężenia cukru. Harmonia użytych szczepów zapewnia przyjemny owocowy smak. Piękny kolor jasnego złota. Delikatny i przyjemny aromat cytrusów, kandyzowanych pomarańczy i cytryn. Najlepiej podawać w temperaturze około 12ºC, do przyrządzonych na słodko mięs i drobiu – szczególnie do kaczki z jabłkami lub pomarańczami, do foie gras, a także do ciast i do dojrzałych serów oraz do deserów. Może też być pite jako przyjemny, łagodny aperitif lub z dobrym cygarem po posiłku. Potencjał starzenia – może być przechowywane do 10 lat.

FRA BX 135. Château du Tertre 2016, Bordeaux Blanc Moelleux

 

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: białe
RODZAJ: półsłodkie

Wino francuskie, białe, półsłodkie – butelkowane w chateau. Piękny jasnożółty kolor. Produkowane w 70% ze szczepu Semillon i w 30% ze szczepu Sauvignon. Harmonia użytych do produkcji szczepów zapewnia przyjemnie owocowy, zrównoważony smak. Aromat owoców egzotycznych, miodu, migdałów i kwiatów pomarańczy. Najlepiej podawać w temperaturze 6-8ºC jako aperitif, do foie gras, a także do deserów i do dojrzałych serów (np. roquefort).

 

FRA BX 136. Château Genins 2016, AOC Bordeaux

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Typowe czerwone Bordeaux – najsłynniejsze wino francuskie, wytrawne i aromatyczne, produkowane w 35% ze szczepu Merlot, 40% Cabernet Sauvignon i 25% Cabernet Franc – butelkowane w chateau. Piękny, charakterystyczny, bordowy kolor. Aromat dojrzałych owoców – głównie czarnej porzeczki oraz przypraw. W smaku wyczuwalne ciemne owoce i taniny. Dobrze zrównoważone. Szczególnie polecane do zakąsek, pizzy, wszystkich rodzajów mięs (zwłaszcza pieczonych i grillowanych) i serów. Najlepsze w temperaturze 12-15°C.

 

FRA BX 137. Château Roc Du Pradat Rouge 2014, Bordeaux Supérieur

 

REGION: Bordeaux
KRAJ: Francja
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino francuskie, czerwone, wytrawne z regionu Bordeaux. Producent: Armand Schuster de Ballwill. Produkowane w 44% ze szczepu Cabernet Sauvignon, 37% Merlot, 19% Cabernet Franc. Świetnej jakości wino z Bordeaux o podwyższonej apelacji – Superieur. Piękna, intensywnie czerwona barwa. Przeważa aromat ciemnych owoców, takich jak czarne porzeczki i jagody. W smaku intensywne i owocowe, z delikatnymi taninami. Długie, dobrze zrównoważone. Najlepiej podawać w temp.15-17ºC do mięs i serów. Wino w idealnym momencie do picia.

 

SPRZEDAŻ HURTOWA


Folwark Bolesławów

FOLWARK BOLESŁAWÓW

Piotr Rybicki 
ul. Wieńcowa 30/32
92-632 Łódź

NIP: 728 025 64 30

REGON: 470582475

SPRZEDAŻ DETALICZNA


Folwark Bolesławów

WINA I SZAMPANY

 ul.Sienkiewicza 39  
Łódź