Oferta

Zapytaj o cennik: folwark@folwark.pl

USA 007. Ocean Bay California Red

REGION: Kalifornia
KRAJ: USA
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino czerwone, wytrawne, pochodzi z Kalifornii, USA. Produkowane ze szczepów Merlot, Cabernet Sauvignon, Ruby Cabernet. Piękny, fioletowoczerwony kolor. Złożony aromat, głownie dymu, czekolady, jeżyn, dojrzałych śliwek, z dodatkiem fig, tytoniu. Smak bogaty, finisz długi. Typowe amerykańskie wino, przyjemne i łatwe do picia. Doskonałe do wszystkich dań, zwłaszcza pieczonych i grillowanych mięs oraz serów. Najlepsze w temperaturze około 16-18°C.

USA 008. Ocean Bay California Chardonnay 2017

REGION: Kalifornia
KRAJ: USA
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino, białe, wytrawne. Pochodzi z Kalifornii, USA. Produkowane w 100% ze szczepu Chardonnay. Kolor jasnożółty z zielonymi refleksami. Intensywny aromat owoców takich jak liczi, melon oraz zapach świeżo skoszonej trawy. Smak orzeźwiający, owocowy z przewagą gruszek i brzoskwiń. Doskonałe do wszystkich przekąsek, sałat, owoców morza i białych mięs. Można się nim cieszyć nie tylko do posiłku – polecane też jako delikatny aperitif. Najlepsze w temperaturze 9-11ºC.

 

USA 009. Ocean Bay California Cabernet Sauvignon 2013

REGION: Kalifornia
KRAJ: USA
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino czerwone, wytrawne, pochodzi z Kalifornii, USA. Produkowane W 100% ze szczepu Cabernet Sauvignon. Piękny, fioletowoczerwony kolor. Złożony aromat, głównie dymu, czekolady, jeżyn, dojrzałych śliwek, z dodatkiem fig, tytoniu. Smak bogaty, finisz długi. Typowe amerykańskie wino, przyjemne i łatwe do picia. Doskonałe do wszystkich dań, zwłaszcza pieczonych i grillowanych mięs oraz serów. Najlepsze w temperaturze około 16-18°C.

USA 010. Ocean Bay California Zinfandel 2012

REGION: Kalifornia
KRAJ: USA
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino czerwone, wytrawne, pochodzi z Kalifornii, USA. Produkowane w 100% ze szczepu Zinfandel, znanego też pod nazwą Primitivo. Piękny, fioletowoczerwony kolor. Intensywny owocowy aromat, głownie dojrzałych borówek i śliwek, z dodatkiem fig, przypraw i winogron. Smak bogaty, w wytrawnym winie delikatna, słodkawa i owocowa nuta. Doskonałe do wszystkich dań, zwłaszcza pieczonych i grillowanych mięs oraz serów. Najlepsze w temperaturze około 16-18°C.

 

WĘG 02. Duna-Tisza közi Kékfrankos

 

REGION: Duna-Tisza
KRAJ: Węgry
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino węgierskie czerwone, wytrawne z regionu Duna-Tisza - największego regionu winiarskiego Węgier. Produkowane w 100% ze szczepu Kékfrankos. Umiarkowanie intensywny, jasnopurpurowy kolor. Aromat owocowy z nutą owoców leśnych. Lekkie czerwone wino, przyjemne i łatwe do picia. Szczególnie polecane do czerwonych mięs. Najlepiej podawać w temperaturze 14-16°C.

WĘG 04. Kunsági Kövidinka

 

REGION: Kunsag
KRAJ: Węgry
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino węgierskie białe, wytrawne z regionu Kunság. Wyprodukowane w 100% z lokalnego szczepu Kövidinka. Charakterystyczny, delikatny zapach z nutą kwiatową. Łagodny smak z lekką kwasowością, bardzo odświeżające, gładkie, młode wino. Szczególnie polecane do pikantnych potraw lub grillowanych białych mięs, najlepiej w temperaturze 10-12°C.

WŁO 010. Trivium Salice Salentino DOC Riserva 2005

REGION:Apulia
KRAJ: Włochy
KOLOR:czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne z południowych Włoch, z regionu Apulia. Produkowane ze szczepów negro amaro i malvasia przez Luigiego en Seconda Martini. Przyjemny czerwony kolor. Aromat świeży, wyczuwalne owoce i przyprawy.Smak świeży, zdecydowany z wyczuwalnymi taninami i owocami. Doskonałe do wszystkich dań, takich jak mięsa, pizza i sery. Najlepsze w temperaturze 16-18 °C.

WŁO 017. Duca di Pasquale, Chianti DOCG 2010

REGION:Toskania
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne z północnych Włoch, z regionu Toskania. Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori NC, 90% Sangiovese, 10% Cabernet. Starzone w beczkach ze słoweńskiego i francuskiego dębu przez 3 miesiące. Najsłynniejsze wino włoskie, o intensywnym kolorze rubinowo-czerwonym. Aromat świeży, wyczuwalne owoce i przyprawy. Smak zdecydowany, lekko szorstki, z wyczuwalnymi taninami i owocami. Doskonałe do wszystkich dań, takich jak mięsa, pizza i sery i makaronów. Najlepsze w temperaturze 16-18 °C.

WŁO 018. Villa Silvia, Chianti DOCG 2017 FIASCO

REGION: Toskania
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne z północnych Włoch, z regionu Toskania. Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori NC, 90% Sangiovese, 10% Cabernet. Starzone w beczkach ze słoweńskiego i francuskiego dębu przez 3 miesiące. Najsłynniejsze wino włoskie, w charaktycznych dla Chianti butelkach typu fiasco, o intensywnym kolorze rubinowo-czerwonym. Aromat świeży, wyczuwalne owoce i przyprawy. Smak zdecydowany, lekko szorstki, z wyczuwalnymi taninami i owocami. Doskonałe do wszystkich dań, takich jak mięsa, pizza i sery i makaronów. Najlepsze w temperaturze 16-18 °C.

WŁO 019. Mastro Bruno, Chianti Riserva DOCG 2011

REGION: Toskania
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne, z północnych Włoch, z regionu Toskania. Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori NC ze szczepów Sangiovese 90% oraz Cabernet - 10% Najsłynniejsze wino włoskie, klasy Riserva. Starzone w beczkach ze słoweńskiego dębu przez 6 miesięcy. Głęboki rubinowoczerwony kolor. Aromat owoców i przypraw z charakterystyczną waniliową nutą. Smak zdecydowany, z wyczuwalnymi taninami i owocami, dobrze wyważone. Doskonałe do wszystkich gatunków mięs, pizzy, serów i makaronów. Najlepsze w temperaturze 16-18°C.

 

NAGRODY:
88 punktów Decanter 2016

WŁO 020. Don Cesare, Chianti Classico DOCG 2008

REGION: Toskana
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne z północnych Włoch, z regionu Toskania . Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori NC ze szczepów Sangiovese 85%. oraz Cabernet - 15%. Najsłynniejsze wino włoskie o podwyższonej jakości, oznaczone równie sławnym symbolem Chianti Classico – kogutkiem, klasy Riserva. Starzone w beczkach dębowych przez 8 miesięcy, a potem w butelkach przez kolejne minimum 4 miesiące. Głęboki rubinowo-czerwony kolor. Intensywny bukiet owoców, przypraw i suszonych kwiatów, z charakterystyczną waniliową nutą W smaku mocno zbudowane a zarazem delikatne, długo pozostające na podniebieniu, z wyczuwalnymi elementami przypraw i owoców leśnych, dobrze wyważone. Wino wysokiej klasy. Doskonałe do mięsa pieczonego, czerwonego i białego, dziczyzny i dojrzałych serów. Najlepsze w temperaturze 16-18 °C.

 

WŁO 021. Don Cesare, Chianti Classico Riserva DOCG 2008

REGION: Toskania
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne z północnych Włoch, z regionu Toskania . Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori NC ze szczepów Sangiovese 85%. oraz Cabernet - 15%. Najsłynniejsze wino włoskie o podwyższonej jakości, oznaczone równie sławnym symbolem Chianti Classico – kogutem, klasy Riserva. Starzone w beczkach dębowych przez 8 miesięcy, a potem w butelkach przez kolejne minimum 4 miesiące. Głęboki rubinowo-czerwony kolor. Intensywny bukiet owoców, przypraw i suszonych kwiatów, z charakterystyczną waniliową nutą W smaku mocno zbudowane a zarazem delikatne, długo pozostające na podniebieniu, z wyczuwalnymi elementami przypraw i owoców leśnych, dobrze wyważone. Wino wysokiej klasy. Doskonałe do mięsa pieczonego, czerwonego i białego, dziczyzny i dojrzałych serów. Najlepsze w temperaturze 16-18 °C.

 

WŁO 022. Morellino Di Scansano DOC 2006*

REGION: Toskania
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne z północnych Włoch, z regionu Toskania, z okolic Grosseto. Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori NC w 100% ze szczepu Sangiovese. Starzone w beczkach dębowych przez 6 miesięcy. Najsłynniejsze wino włoskie. Piękny rubinowoczerwony kolor. Aromat świeży, wyczuwalne owoce i przyprawy. Smak zdecydowany, z wyczuwalnymi taninami i owocami, dobrze wyważone. Doskonałe do wszystkich gatunków mięs, pizzy, serów i makaronów. Najlepsze w temperaturze 16-18 °C.

 

 

*ostatnie butelki – rabat 10%

 

 

WŁO 038. Villa Silvia, Pinot Grigio IGT Veneto 2009

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino białe, wytrawne pochodzące z północno-wschodnich Włoch, regionu Veneto. Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori NC ze szczepu Pinot Grigio. Słomianożółty kolor ze szmaragdowymi refleksami. Intensywny, choć delikatny bukiet, w którym dominują nuty owocowe i roślinne. Wino miękkie, świeże i orzeźwiające, o przyjemnym, zakończeniu. Doskonałe jako aperitif, wyśmienicie współgra z daniami z ryb i drobiu oraz lekkimi potrawami z makaronu. Najlepsza temperatura serwowania 9-10°C.

WŁO 040. Orvieto Clasicco Villa Sylvia 2010

REGION: Umbria
KRAJ: Włochy
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino białe, wytrawne pochodzące z środkowych Włoch, z regionu Umbria, z prowincji Terni położonej na południe od Toskanii. Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori SNC w 100% ze szczepu Grechetto. Słomiano-żółty kolor ze szmaragdowymi refleksami, intensywny, choć delikatny bukiet, w którym dominują nuty kwiatowe i owocowe. Wino miękkie, świeże i orzeźwiające, o przyjemnym zakończeniu. Doskonałe jako aperitif, wyśmienicie współgra z daniami z ryb i drobiu oraz lekkimi potrawami z makaronu. Najlepsza temperatura serwowania 9-10°C.

WŁO 041. Piemonte D.O.C. Barbera Villa Martino 2007

.REGION: Piemont
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne, pochodzące z północno-zachodnich Włoch, z regionu Piemont. Produkowane w 100% ze szczepu Barbera – najbardziej typowego dla tego regionu. Intensywny rubinowo-czerwony kolor. Aromat zdecydowanie owocowy. Smak pełny i elegancki. Proste, łatwe, przyjemne wino do codziennego użytku. Pasuje do większości potraw. Szczególnie polecane do pizzy, makaronów, potraw mięsnych, dań kuchni egzotycznej i przekąsek. Najlepsze w temperaturze 16-20°C.

WŁO 041. Villa Silvia, Trebbiano IGT Toscana 2015

REGION: Toskania
KRAJ: Włochy
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, białe, wytrawne pochodzące z Toskanii . Produkowane i butelkowane przez Cesare Salvadori NC w 100% ze szczepu Trebbiano. Słomianożółty kolor ze szmaragdowymi refleksami, dosyć delikatny bukiet, w którym dominują nuty kwiatowe i owocowe. Wino miękkie, świeże i orzeźwiające, z przyjemnym posmakiem goryczki. Doskonałe jako aperitif, wyśmienicie współgra z daniami z ryb i drobiu oraz lekkimi potrawami z makaronu. Najlepsza temperatura serwowania 9-10°C.

 

WŁO 043. Barbera d'Alba D.O.C. Villa Martino 2007

REGION: Piemont
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne, pochodzące z północno-zachodnich Włoch, z regionu Piemont, z okolic miasta Alba. Produkowane w 100% ze szczepu Barbera – najbardziej typowego dla tego regionu. Ma intensywny rubinowo-czerwony kolor kiedy jest młode, z wiekiem nabiera barwy granatowo-czerwonej. Aromat intensywny, zdecydowanie owocowy, dominują dojrzałe wiśnie. Wino jest wytrawne, pełne ciała, chociaż jedwabiste w smaku, z długim finiszem. Doskonałe do ciemnych mięs (zwłaszcza pieczonych i grillowanych) oraz serów. Najlepsze w temperaturze około 18°C.

WŁO 044. Dolcetto d'Alba D.O.C. Villa Martino 2007

REGION:Piemont
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne, pochodzące z północno-zachodnich Włoch, z regionu Piemont, z okolic miasta Alba. Produkowane w 100% ze szczepu Dolcetto. Intensywny rubinowoczerwony kolor. Aromat przyjemny i subtelny - wyraźnie owocowy, dominują dojrzałe wiśnie. Smak wytrawny, zdecydowany, koniec z lekkim posmakiem migdałów. Pasuje do większości potraw. Szczególnie polecane do ciemnych mięs, zarówno do grillowanych jak i tych przyrządzanych z sosem, do mięs białych, makaronów, pizzy, przekąsek. Najlepsze w temperaturze około 20°C.

WŁO 045. Nebbiolo d'Alba D.O.C. Villa Martino 2005

REGION: Piemont
KRAJ: Włochy
KOLOR:czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne, pochodzące z północno-zachodnich Włoch, z regionu Piemont, z okolic miasta Alba. Produkowane w 100% ze szczepu Nebbiolo. Ma intensywny rubinowoczerwony kolor kiedy jest młode, z wiekiem nabiera barwy granatowoczerwonej. Aromat intensywny, zdecydowanie owocowy, dominują dojrzałe wiśnie. Wino jest wytrawne, pełne ciała, chociaż jedwabiste w smaku, z długim finiszem. Doskonałe do ciemnych mięs (zwłaszcza pieczonych i grillowanych), ale także do pizzy, makaronów oraz serów. Najlepsze w temperaturze około 20°C.

WŁO 046. Barolo D.O.C.G. Villa Martino 2007

REGION: Piemont
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, wytrawne, pochodzące z północno-zachodnich Włoch, z regionu Piemont. Produkowane w 100% ze szczepu Nebbiolo. To jedno z najlepszych i najsłynniejszych win włoskich. Kolor czerwonogranatowy z pomarańczowymi refleksami. Charakterystyczny aromat - eteryczny, przyjemny, intensywny. Wino jest wytrawne, pełne ciała, chociaż jedwabiste w smaku. Zgodnie z prawem minimalny poziom alkoholu to 13%, a minimalny czas dojrzewania wynosi 3 lata. Doskonałe do ciemnych mięs (zwłaszcza pieczonych i grillowanych) oraz serów. Najlepsze w temperaturze około 20°C.

WŁO 050. Corti Benedettine Del Padovano DOC Chardonnay 2010

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino białe, lekko wytrawne (8 g cukru/litr) pochodzące z północno-wschodnich Włoch, z regionu Veneto w okolicach Padwy. Produkowane i butelkowane przez Sansovino Vigneti e Cantine. Nazwa denominacji DOC Corti Benedettine del Padovano nawiązuje do zakonu Benedyktynów, którzy od XII wieku produkowali wina w tym rejonie. Ma słomianożółty kolor i przyjemny, delikatny, charakterystyczny dla Chardonnay aromat. Wino miękkie, świeże i orzeźwiające, o przyjemnym, kremowym zakończeniu. Doskonałe jako aperitif, wyśmienicie współgra z lekkimi potrawami z ryżu lub makaronu, warzywami, daniami wegetariańskimi, rybami, owocami morza i białych mięsami. Najlepsza temperatura serwowania 10-12°C.

WŁO 051. Corti Benedettine Del Padovano DOC Merlot 2009

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, lekko wytrawne (6 g cukru/litr) pochodzące z północno-wschodnich Włoch, z regionu Veneto w okolicach Padwy. Produkowane i butelkowane przez Sansovino Vigneti e Cantine. Nazwa denominacji DOC Corti Benedettine del Padovano nawiązuje do zakonu Benedyktynów, którzy od XII wieku produkowali wina w tym rejonie. Intensywny rubinowoczerwony kolor. Aromat intensywny, owocowy z nutą wanilii. Smak przyjemnie wytrawny, miękki i pełen harmonii.Doskonałe zarówno do pieczonych mięs, makaronów a także do niezbyt słodkich ciast i deserów. Najlepsze w temperaturze 18-20°C.

WŁO 052. Corti Benedettine Del Padovano DOC Cabernet Sauvignon 2009

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, lekko wytrawne (6 g cukru/litr) pochodzące z północno-wschodnich Włoch, z regionu Veneto w okolicach Padwy. Produkowane i butelkowane przez Sansovino Vigneti e Cantine ze szczepu Cabernet Sauvignon z dodatkiem Cabernet Franc. Nazwa denominacji DOC Corti Benedettine del Padovano nawiązuje do zakonu Benedyktynów, którzy od XII wieku produkowali wina w tym rejonie. Intensywny rubinowoczerwony kolor. Aromat intensywny, owocowy z nutą wanilii. Smak przyjemnie wytrawny, miękki i pełen harmonii. Doskonałe do mięs (zwłaszcza pieczonych), potraw z ryżu i makaronów. Najlepsze w temperaturze 18-20°C.

WŁO 053. Corti Benedettine Del Padovano DOC Pinot Grigio 2009

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino białe, lekko wytrawne (8 g cukru/litr) pochodzące z północno-wschodnich Włoch, z regionu Veneto w okolicach Padwy. Słomkowożółty kolor i przyjemny, delikatny, charakterystyczny dla Pinot Grigio aromat. Wino świeże i orzeźwiające, o eleganckiej strukturze i przyjemnym, wytrawnym zakończeniu. Doskonałe jako aperitif, wyśmienicie współgra z potrawami z makaronu, daniami wegetariańskimi, rybami, owocami morza i białymi mięsami. Najlepsze w temperaturze 10-12°C.

WŁO 054. Tonon Merlot D.O.C. Piave 2008

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, lekko wytrawne ( 3,5 g cukru/litr) pochodzące z północno-wschodnich Włoch, z regionu Veneto. Ciemny rubinowo-czerwony kolor. Aromat intensywny, owocowy, głównie malin, z lekką nutą cynamonu. Smak przyjemnie wytrawny, miękki i pełen harmonii. Doskonałe zarówno do potraw z ryżu, makaronów, wędlin, jak i do mięs – białych i ciemnych. Najlepsze w temperaturze 16-18°C.

WŁO 055. Tonon Cabernet Franc D.O.C. Piave 2008

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: czerwone
RODZAJ: wytrawne

Wino włoskie, czerwone, lekko wytrawne ( 4 g cukru/litr) pochodzące z północno-wschodnich Włoch, z regionu Veneto. Ciemny rubinowo-czerwony kolor. Aromat z przyjemną równowagą zapachu ziół i owoców leśnych. Smak przyjemnie wytrawny, miękki i pełen harmonii. Szczególnie polecane do mięs białych i ciemnych, zwłaszcza pieczo- nych oraz do twardych serów. Najlepsze w temperaturze 16-18°C.

WŁO 056. Tonon Sauvignon D.O.T. Grave del Friuli 2010

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino białe, lekko wytrawne ( 3 g cukru/litr) pochodzące z północno-wschodnich Włoch, z regionu Veneto. Słomiano-żółty kolor, typowy bukiet przypraw tak jak pieprz, papryka, szałwia i delikatne nuty mięty. Wino świeże i orzeźwiające, dobrze wyważone. Doskonałe jako aperitif, do przekąsek, wędlin, wyśmienicie współgra z daniami z ryb, białych mięs oraz z lekkimi potrawami z ryżu lub makaronu. Najlepsza temperatura serwowania 8-10°C.

WŁO 057. Tonon Pinot Grigio D.O.C. Piave 2009

REGION: Veneto
KRAJ: Włochy
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino białe, lekko wytrawne ( 3,8 g cukru/litr) pochodzące z północno-wschodnich Włoch, z regionu Veneto. Słomiano-żółty kolor, intensywny bukiet, w którym dominują nuty kwiatowe i zapach świeżego siana. Wino miękkie, świeże i orzeźwiające. Doskonałe jako aperitif, wyśmienicie współgra z daniami z ryb i owoców morza, białych mięs, drobiu, jaj oraz z lekkimi potrawami z ryżu lub makaronu. Najlepsza temperatura serwowania 8-10°C.

WŁO 069. Grecanico Sicilia IGT Dry 2016, Poggio Al Santi

REGION: Sycylia
KRAJ: Włochy
KOLOR: białe
RODZAJ: wytrawne

Wino białe, delikatnie wytrawne (5,3g cukru/l) pochodzące z Sycylii. Produkowane w 100% ze szczepu Grecanico. Słomiano-żółty kolor, intensywny bukiet, w którym dominują nuty owocowe - głównie jabłek i cytrusów. Wino miękkie, świeże i orzeźwiające, o przyjemnym zakończeniu. Doskonałe jako aperitif, wyśmienicie współgra z daniami z ryb i drobiu oraz lekkimi potrawami z ryżu i makaronu oraz świeżymi serami. Najlepsza temperatura serwowania około 8-10°C.

SPRZEDAŻ HURTOWA


Folwark Bolesławów

FOLWARK BOLESŁAWÓW

Piotr Rybicki 
ul. Wieńcowa 30/32
92-632 Łódź

NIP: 728 025 64 30

REGON: 470582475

SPRZEDAŻ DETALICZNA


Folwark Bolesławów

WINA I SZAMPANY

 ul.Sienkiewicza 39  
Łódź